Rudme Friskole udbyder musikundervisning i fritiden, individuelt og samspil.

Alle på skolen kan gå til det, vi kalder “frivillig musik”. Ud af det opstår fra tid til anden nye bands.

Kathrine Bonde-Hansen, Jens Leonhard, Ludvig Søndergård og Sarah er vores hold af undervisere. Sarah har kor og frivillig musik, hvor kor er obligatorisk undervisning i de store klasser og frivillig musik er et gratis tilbud, som tilbydes en del af skolens almindelige undervisning.

I fritiden tilbyde vi individuel musik undervisning suppleret med samspil hver anden uge.

Sarah: ”Jeg er uddannet musiklærer fra læreruddannelsen og er uddannet på violin fra MGK. Jeg synger og spiller guitar i et band og vil glæde mig over at kunne give glæden over at spille et instrument videre til jeres børn!”

Katrine: ”Jeg er 21 år, netop hjemvendt fra Ry Højskole, hvor jeg har gået i efteråret 2017. Mit hovedinstrument er saxofon og jeg har gået på Fyns Rytmiske Talentskole. Derudover har jeg altid sunget en masse både i kor og til solosang. Jeg spiller også klaver og finder det meget relevant for at have en grundlæggende musikforståelse. ”

Jens: ”Jeg er 20 år og går på MGK Fyn, derudover har jeg tidligere gået på både Talentlinjen og på Talentskolen i Odense. Jeg tilbyder bas, klaver, guitar og sammenspil”

Ludvig: Jeg blev optaget på MGK i år hvor jeg spiller trommer og slagtøj. Jeg har tidligere være på talentlinjen i Fårborg-Midtfyn musikskole. Jeg har tidligere gået på slagtøjsakademiet i Svendborg.

Der er undervisning i følgende instrumenter: klaver, trommer, guitar, bas, guitar og saxofon. Desuden går mange af vores børn til musikundervisning i Faaborg-Midtfyn Musikskole.