God trivsel i klassen og på skolen er en afgørende forudsætning for børns læring og udvikling. Da vi er en lille skole, hvor alle kender hinanden, har vi de bedste muligheder for at skabe god trivsel for vores børn. På Rudme Friskole arbejder vi målrettet med at styrke børnenes trivsel, relationer og venskaber, bl.a. ved at systematisere trivselsarbejdet i klasserne og på skolen i det hele taget.

I løbet af året har vi har flere arrangementer, hvor børnene arbejder sammen. I foråret tager hele skolen af sted på lejrskole, og i emneuger samt teaterperioder arbejder børnene sammen på tværs af klasser. Derudover har vi også familiegrupper, hvor børn fra alle klassetrin er sammen, ligesom børnene jævnligt arbejder sammen med deres skytsengel, som ofte er et stort og et lille barn, der arbejder i par. På denne måde sikrer vi trygheden i børnegruppen, og at alle børn kender hinanden på skolen.

I skoleåret 17/18 udarbejdes en egentlig undervisningsmiljøvurdering efter skabelonen udarbejdet af Dansk center for undervisningsmiljø.
Se skabelonen ved at trykke HER;-)