Der er altid noget, man er god til. Det giver lyst til læring. Alle børn er kreative og fulde af dramatik. Derfor har vi en friskole med masser af kreative fag og en årlig teaterperiode.

Det styrker den boglige faglighed, når børn er trygge og får lov til at udfolde sig kreativt. Det kan de i vores teater-, musik- og værkstedsfag.

Vi er en lille friskole med små klasser, så der er ro og overskud til at være et skolebarn og vokse i livet.

Rudme Friskole, Børnehave og Vuggestue ligger et smut ude ad Assensvej og så til venstre ad Rudmevej (8 min fra Ringe), men der er ikke længere, end børnene også selv kan tage cykelstien.

Kom gerne på besøg – alle er velkomne til fredagssang hver fredag kl. 12.40-13.10. Eller ring og få en rundtur på skolen, i børnehaven eller i vores vuggestue.

Kontakt: Skoleleder Pedro Martinez tlf. 2122 8676 eller
Børnehave- og vuggestueleder Annette Pihl på tlf. 62 62 46 76