En del af et større fællesskab

Rudme Friskole, Børnehave og Vuggestue er en del af et aktivt og levende lokalsamfund, som på mange måder giver stedet sin særlige ånd. Stedet er ofte samlingssted for forskellige sociale arrangementer. Det gælder bl.a. når friskolen bruges til fællesspisning, foredrag, sommerhøjskole, foreningsaktiviteter eller festligheder. Desuden slår de lokale ofte dørene op for både børn og personale. Det kan fx være bondemanden, der inviterer børnene en tur med ud at køre på traktoren, børnefamilien der giver børnene mulighed for at afprøve deres store trampoliner eller den lokale galleriejer som fremviser sit nyeste kunstværk. Disse oplevelser skaber en følelse af, at vi er en del af et større fællesskab.

Der er altid noget, man er god til.  Alle børn er kreative af natur og fulde af dramatik. Derfor har vi en friskole med masser af kreative fag, emneuger og teaterperioder.

Det styrker den boglige faglighed, når børn er trygge og får lov til at udfolde sig kreativt. Det kan de i vores teater-, musik- og værkstedsfag.

Vi er en lille friskole med små klasser, så der er ro og overskud til at være et skolebarn og vokse i livet.

Rudme Friskole, Børnehave og Vuggestue ligger et smut ude ad Assensvej og så til venstre ad Rudmevej (8 min fra Ringe), men der er ikke længere, end børnene også selv kan tage cykelstien.

Kom gerne på besøg – alle er velkomne til fredagssang hver fredag kl. 12.30-13.00. Eller ring og få en rundtur på skolen, i børnehaven eller i vores vuggestue.

Kontakt – Skoleleder Pedro Martinez tlf. 2122 8676
Børnehave- og vuggestueleder